• Contact: 0252 – 431 431
  • CNB verbindt de wereld van bloembollen

Over Ons

CNB Veilen

Over ons
CNB is de grootste marktplaats voor de handel in bloembollen, knollen en vaste planten.
Onze professionals verbinden alle marktpartijen. Zo zorgen we elke dag voor zorgeloze handel, maken we kennis bereikbaar en boeken we resultaat voor onze klanten.

Midden in de markt 
Voor bemiddeling en aan- en verkoop is CNB de meest aangewezen partij. We kennen de spelers in de markt en weten waar de kansen zich voordoen. Elke transactie is bij ons in goede handen en financieel geborgd. Naast het handelsnetwerk kunnen klanten bij CNB terecht voor een breed pakket aan aanvullende diensten en faciliteiten: van koelen tot prepareren, en van veilen tot teeltadvies en makelaardij. Midden in de markt zien en analyseren we trends en ontwikkelingen; we delen kennis en bieden het platform voor uitwisseling van kansen en innovatie.

Groene en materialen veilingen
Naast de bemiddeling van bloembollen, knollen en vaste planten verzorgen wij ook materialenveilingen en groene veilingen. Materialenveilingen doe wij al geruime tijd online en nu gaan we ook de eerste online groene veilingen uitvoeren. Daarnaast blijven wij vooralsnog ook fysieke veilingen uitvoeren.

Door onze veiling website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies om u optimaal van dienst te zijn. Door onze veiling website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies om u optimaal van dienst te zijn.